Spin off του Walking Dead


H AMC, στα πλαίσια της μόδας με τα Spin off σε σειρές που έχουν μεγάλη επιτυχία (Breaking bad,Dexter) αποφάσισε και αυτή να κάνει το ίδιο με την αγαπημένη μας σειρά το walking dead!

Τι σημαίνει spin off γνωρίζετε αλλά για όσους δεν ξέρουν είναι ότι θα δείξει τα "προεόρτια" της αποκάλυψης,δηλ το πως ξεκίνησε!  Σίγουρα θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες (ξεχάστε τον Daryl τον Rick κλπ) και επικεντρωθείτε σε νέα πρόσωπα,δυναμικούς και πολυπρόσωπους χαρακτήρες και καινούργιες περιοχές!Η σειρά θα προσπαθήσει να σταθεί μόνη της χωρίς να έχει ανάγκη τη δυναμική του walking dead γι αυτό και ο όρος "spin off" είναι τυπικός.
Πάνω κάτω αυτό αποκάλυψε ο Kirkman κρατώντας πολλά μυστικά για το νέο του project το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το 2015!

Η σειρά ακόμα δεν έχει όνομα,αλλά έχει παραγωγό και αυτός θα είναι ο Dave Erickson (SoA)Δυστυχώς ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για κάτι παραπάνω αλλά μόλις μάθουμε θα σας ενημερώσουμε...

Για την ώρα δείτε αυτές τις φωτογραφίες από τον 2ο κύκλο της σειράς που ασχολήθηκε λιγάκι με τα γεγονότα κατά τη διάρκεια της αποκάλυψης και φανταστείτε κάτι τέτοιο να περιέχει η νέα σειρά...

Μποτιλιάρισμα κατα τη διάρκεια
εκκένωσης μεγάλων πόλεων

Το ράδιο δεν πιάνει τίποτα...

Οι πόλεις βομβαρδίζονται...

Δεν μένει τίποτα όρθιο...

Ανυπομονώ να το δω σε παγκόσμια κλίμακα


Πιστεύετε πως θα έχει επιτυχία η σειρά χωρίς τους ίδιους πρωταγωνιστές?

Δείτε στο forum μας/σας έχουμε νέες φωτογραφίες SPOILER και μια ανησυχητικά έντονη φήμη για έναν πρωταγωνιστή της σειράς....!!!




Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.