Θεωρία για να αποδράσουν!


Λοιπόν θέλω τη γνώμη όλων γιατί έχω μια ενδιαφέρουσα θεωρία:

Στο τέλος του 16ου επεισοδίου, ο Gareth φωνάζει στον Rick που είναι σε σειρά:
Οπότε ο Rick ανοίγει την πόρτα και μπαίνει μέσα και αυτός και οι υπόλοιποι.Βλέπουμε την πόρτα όμως να κλείνει μόνη της.Υποθέτω λοιπόν πως είναι κάποιος αυτόματος μηχανισμός όπου κλείνει την πόρτα...

ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Επεισόδιο 4χ12 
Σ αυτο το επεισόδιο ο Daryl παίρνει διάφορα πράγματα που μοιάζουν με σπίρτα και τα βάζει στην τσέπη του(παίρνει και κάποια άλλα όμως τα βάζει στην τσάντα του η οποία χάνεται)


Eπεισόδιο 4χ15
Στην αρχή του επεισοδίου έχουμε τον Eugene να προχωράει με την Tara και να βρίσκουν ένα νόμισμα πάνω στις γραμμές




Ο Eugene εξηγεί πως μπορεί να φτιάξει σπιτική μπαταρία(χρήσιμο για να κάνει κάτι να δουλέψει...)με μερικά απλά υλικά. Σίγουρα όλοι κάτι έχουν πάνω τους έστω μικρό (Ο Rick έχει το ρολόι,η Michonne ή ο Carl έχουν μια μπάρα σοκολάτας το περιτύλιγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αλουμίνιο,ο Daryl βάζει κάτι στην τσέπη του)που αν συνδυαστεί θα μπορούσε να χρησιμεύσει ώστε (εδώ ξεκινάει η σκέψη μου) με κάποιο τρόπο να παρακάμψουν τα κυκλώματα της πόρτας και να την ανοίξουν χειροκίνητα. (Ή τελοσπάντων με κάποιο τρόπο να κάνουν κάτι άλλο ώστε να αποδράσουν) Ας μη ξεχνάμε πως έχουμε και έναν επιστήμονα δίπλα μας ο οποίος όπως μας διατυμπανίζει είναι έξυπνος. Εδώ λοιπόν θα φανεί αν όντως έχει μυαλό.
Να προσθέσω πως ακόμα και το πάτωμα από τέτοια βαγόνια είναι ξύλινο και σίγουρα κάποιο σκληρό υλικό θα μπορούσε να κόψει το ξύλο ώστε να αποδράσουν μιας και το βαγόνι είναι παρκαρισμένο δίπλα στα συρματοπλέγματα (το δαχτυλίδι της Maggie ή αν θυμάστε μια πέτρα που πήρε ο Daryl στο 4χ04)

(Να προσθέσω πως δεν έχω εμπειρία με σπιτικές κατασκευές οπότε ενδέχεται να μπάζει κάπως η θεωρία γι αυτό θέλω την άποψή σας!)



ΓΙΑ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.